Smotanovo-pažítkový dip
  
    17. 5. 2011
    Suroviny:
4 PL kyslej smotany
4 PL smotanového syra alebo nátierkové masla (napr. Philadelphia)
2 ČL pažítky – nakrájať najemno
1 strúčik cesnaku – očistiť a prelisovať
soľ – podľa chuti a slanosti syra
štipka kajenského korenia alebo mletej červenej papriky
Postup:
Jednoducho vložíme všetky suroviny (okrem soli) spolu do misky a poriadne premiešame. Ochutnáme a osolíme podľa chuti. Naozaj záleží aký syr použijete.
    

Dip je vhodný k pečeným zemiačkom alebo ku grilovanému mäsu. Môžete ho skúsiť primiešať k uvareným zemiakom a spraviť si tak rýchly zemiakový šalát.
  Komentáre
Prehľad komentárov
  Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.
  
    
  